ANTYMAJUFKA
Jest zajebiście może być jeszcze bardziej dzięki Tobie
ANTYMAJUFKA w tym roku zmieni prawdopodobnie swoją lokalizacje o kilka kilometrów .
W tym roku antymajufka będzie za symboliczne 10 zł ponieważ to jest jedyna opcja by ta impreza sie odbyla wogle , jedna osoba lub dwie trzy tego nieogarnie finansowo
SZUKAMY SPONSORA
zachęcam do współpracy i rozmowy na ten temat żeby wszystko było jawne
Pozwoliłem asobie wypromowac tegoroczną Antymajufke na strone pod adresem http://punxnotdead.pl/wydarzenia/pokaz/2289 mysle ze nikt nie bedzie miał mi tego za złe ;] jeśli tak to usunę ;] pozdro
kto będzie grał jest w osobnym temacie a że za symboliczną kase to prawda jak to będzie rozwiazane niewiem nie będzie to na zasadzie ze jak ktoś niema to niemoze być i sie bawic ale chcem zeby ludzie o tym wiedzieli ze będe sie starał wyciągnąć od ludzi po 10 zeta ze swojej kieszeni nie wyciągne bo niemam pierwsze imprezy były za darmoche ale to WY załatwialiśćie paliwo do agregatu czy jakiś sprzęt teraz kazdy ma wyjebane i na gotowizne ...a to jest kropla w ...
jesli są chętne osoby z okolicy do przekazania kasy i pomocy w organizowaniu tego koncertu to jak najbardziej przyjmę pomoc i robimy to wszystko razem
koszta moje z tamtego roku
telefon bo trza sie dogadac z kapelami - 270
przyczepa - 30
prąd - 100
przyjazdy odjazdy ze sprzętem - śmieci itd niepamiętam teraz paliwo po 5 zeta to wyjdzie jeszcze więcej
moge załatwic busa z międzyrzecza na wysoką do jakiegoś przewozu osób lepiej coś kopsnąć na bene niż z buta iść no chyba ze masz własny transport