ANTYMAJUFKA
Jest zajebi¶cie może być jeszcze bardziej dzięki Tobie
ANTYMAJUFKA w tym roku zmieni prawdopodobnie swoj± lokalizacje o kilka kilometrów .
W tym roku antymajufka będzie za symboliczne 10 zł ponieważ to jest jedyna opcja by ta impreza sie odbyla wogle , jedna osoba lub dwie trzy tego nieogarnie finansowo
SZUKAMY SPONSORA
zachęcam do współpracy i rozmowy na ten temat żeby wszystko było jawne
Pozwoliłem asobie wypromowac tegoroczn± Antymajufke na strone pod adresem http://punxnotdead.pl/wydarzenia/pokaz/2289 mysle ze nikt nie bedzie miał mi tego za złe ;] je¶li tak to usunę ;] pozdro
kto będzie grał jest w osobnym temacie a że za symboliczn± kase to prawda jak to będzie rozwiazane niewiem nie będzie to na zasadzie ze jak kto¶ niema to niemoze być i sie bawic ale chcem zeby ludzie o tym wiedzieli ze będe sie starał wyci±gn±ć od ludzi po 10 zeta ze swojej kieszeni nie wyci±gne bo niemam pierwsze imprezy były za darmoche ale to WY załatwiali¶ćie paliwo do agregatu czy jaki¶ sprzęt teraz kazdy ma wyjebane i na gotowizne ...a to jest kropla w ...
jesli s± chętne osoby z okolicy do przekazania kasy i pomocy w organizowaniu tego koncertu to jak najbardziej przyjmę pomoc i robimy to wszystko razem
koszta moje z tamtego roku
telefon bo trza sie dogadac z kapelami - 270
przyczepa - 30
pr±d - 100
przyjazdy odjazdy ze sprzętem - ¶mieci itd niepamiętam teraz paliwo po 5 zeta to wyjdzie jeszcze więcej
moge załatwic busa z międzyrzecza na wysok± do jakiego¶ przewozu osób lepiej co¶ kopsn±ć na bene niż z buta i¶ć no chyba ze masz własny transport